Βιογραφικό

Ονομάζομαι Μαρία Άρνη και γεννήθηκα στη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής σε μια πολύτεκνη οικογένεια με άλλα 7 αδέρφια! Είμαι 25 ετών και ασχολουμε τα τελευταία δέκα χρόνια επαγγελματικά με το τραγούδι.

Από μικρή ηλικία ξεκίνησα τις μουσικές σπουδές στο τραγούδι, στην κιθάρα και στο πιάνο. Έχω πάρει ειδική διάκριση σε διαγωνισμό ερμηνείας του υπουργείου παιδείας σε Ελλάδα και Κύπρο. Συμμετείχα σε αρκετές σχολικές εκδηλώσεις και διάφορες μουσικές παραστάσεις. Στα 17 μου ξεκίνησα μια σειρά συναυλιών με δικό μου μουσικό σχήμα σε όλη την Χαλκιδική, στο φεστιβάλ θάλασσας, στα Παλλήνια, στην Αφυτο της Αθύτου.

Σε συνεργασία επίσης με την νομαρχία Χαλκιδικής, δίνοντας μου τρεις συναυλίες στον δήμο Αρναίας, Συκιάς και Νέας Τρίγλιας, Σταγείρων, Ορμύλιας, Νέας Φωκαιας κτλ. Τα τοπικά μέσα με στήριξαν ώστε να με γνωρίσει ο κόσμος της Χαλκιδικής .

Έχω κάνει μια δισκογραφική δουλειά σε συνεργασία με συνθέτες και στιχουργούς από όλη την Ελλάδα με τίτλο «είν´ η ζωή μια συναυλία» όπου ένα μεγάλο μέρος των εσόδων δόθηκαν στο σύλλογο γονέων Ελλάδος παιδιών με σύνδρομο down.

Έχω συνεργαστεί με Σαββόπουλο, Μαχαιρίτσα, Ζουγανέλη, Μουζουράκη στην παράσταση «ΓΚΑΓΚΑΝΤΙΝ: Οι γενναίοι της νύχτας - οι εχθροί της.. Νυστας!»

Πρόσφατα συνεργάστηκα με τον Γιώργο τον Δράμαλη δεξιοτέχνη του ελληνικού πενταγράμμου

Το επόμενο μου βήμα είναι ένα καινούργιο άλμπουμ με πιο λαϊκό ύφος .. Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη .. Μαρία Άρνη

Τα Τραγούδια μου

Ακούστε κάποιες από τις ερμηνίες μου που είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο